Korte voorstelling
 
Ik stel mezelf graag even voor. Ik ben Seija Van Biesen, 30jaar, Psycholoog en therapiehond begeleider. Na mijn studies ben terecht gekomen in het onderwijslandschap waar ik met veel liefde gewerkt heb als CLB-medewerker en leerlingenbegeleiding. Aan de start van 2024 heb ik de wissel gemaakt naar voltijds zelfstandig psycholoog. Graag vervoeg ik vanaf oktober het team van het Spoor om jullie ook daar bij te staan met allerhande vragen rond psychosociale moeilijkheden bij kinderen en jongeren.

Waarvoor kan je bij mij terecht?
De wereld rondom ons kan met momenten hectisch zijn, je overweldigen of je het gevoel geven dat je even niet verder kan. Misschien loop je ergens tegenaan en zie je even de bomen door het bos niet meer, voel je je heel onzeker, of heb je emoties waar je niet mee weg kan? Of misschien loopt het wel heel moeilijk op school en zorgt dat voor problemen? Dan kan het helpen om hier met iemand die er buiten staat over te praten en samen te zoeken naar oplossingen om je terug beter te voelen.
Herken jij jezelf (of je kind) in een van deze dingen? Ik ga graag met jou op pad. We gaan oplossingsgericht en ervaringsgericht aan de slag rond jouw hulpvraag of doel. Dit met eventueel de ondersteuning van therapiehond Stella.

Kinderen en jongeren tussen 6 en 24 jaar kunnen bij mij terecht voor allerhande vragen en moeilijkheden. Tijdens een intake gesprek bespreken we waar jij/jullie naartoe willen en wat de mogelijkheden zijn.