Secretariaat

Zoë Ploegaert - Medisch secretaresse

U kan bij haar terecht voor afspraken, vragen en administratie. Zij is dagelijks bereikbaar tussen 8u – 12u en 16u – 19u via het algemeen nummer 052 33 08 88.

Artsen

Valérie Van den Berghe - Huisarts

Iedereen kan bij mij terecht voor algemene huisartsgeneeskunde.
Als jonge arts is het heel fijn om kinderen en jonge gezinnen te kunnen begeleiden. Ook gynaecologische vragen behoren tot mijn interessegebied.

Frank Beuckelaers - Huisarts & Sportarts

Bij mij kan u terecht voor algemene huisartsgeneeskunde.
Daarnaast focus ik mij ook op sportgeneeskunde, spier- en gewrichtsblessures en kleine heelkundige ingrepen.

Evelien Van den Branden-Cools
Evelien Van den Branden - Huisarts

Iedereen kan bij mij terecht voor alle aspecten binnen de huisartsgeneeskunde, zowel voor acute als chronische zorg, dit bij jong en oud.
Ik volgde een extra opleiding sportgeneeskunde: u kan bij mij terecht voor sportblessures en sportgerelateerde vragen.

Nathalie De Maeyer - HAIO

Een HAIO is een volwaardige arts die bij ons zijn opleiding volgt voor specialisatie tot huisarts. Zij ziet zelfstandig patiënten en heeft regelmatig overleg met de andere artsen van de praktijk. Nathalie werkt als HAIO in de praktijk tot en met 30 september 2021.

Paramedici

Sanne Verbeeck - Psychologe

Ik ben Sanne Verbeeck. In juni 2018 mocht ik mijn diploma van psycholoog met veel trots in ontvangst nemen. Tijdens de opleiding kwam ik zowel op theoretisch vlak als in de praktijk verschillende aspecten in aanraking met de levensontwikkeling van kinderen en jongeren. Ondanks dat ik nog maar pas ben afgestudeerd, heb ik toch de nodige ervaring en vooral zeer veel motivatie om als volwaardige psycholoog aan de slag te gaan.

Andreas Delaere - Kinesitherapeut

Ik ben Andreas Delaere. Naast algemene kinesitherapie kan je bij mij terecht voor manuele therapie, sport-gerelateerde klachten en dry needling.

Clara Witdouck - Psychologe

Ik ben Clara Witdouck, klinisch psychologe en seksuologe. Sinds enkele jaren ben ik aan de slag als psychologe en seksuologe in Lebbeke en vanaf nu ook in de groepspraktijk ’ t Spoor. U kan bij mij terecht als (jong) volwassene wanneer u het even moeilijk heeft op werk, relatie of persoonlijk vlak. Toegeven aan jezelf dat je het even niet alleen kan oplossen, is niet eenvoudig maar wel een moedige stap in de richting van een oplossing.

Yana Verbustel - Podologe

Ik ben Yana Verbustel. U kan bij mij terecht voor het aanmaken en aanpassen van steunzolen, analyse van de voeten en gang, algemene voetverzorging en specifieke voet- of nagelproblemen.

Stephanie Sion - Diëtiste

Ik ben Stephanie Sion, Diëtiste. In 2017 behaalde ik mijn bachelor in de voeding- en dieetkune aan de Hogeschool Gent. Voor algemene diëten en voedingsadvies kan u dus zeker bij mij terecht. Daarnaast heb ik nadien verschillende opleidingen gevolgd om mij te specialiseren in eetstoornissen en obisatas bij kinderen/jongeren.

Inge Verheyen - Audiologe

Ik ben Verheyen Inge, sinds september 2006 ben ik aan de slag als prothetisch audioloog. Bij ’t Oorhuis kunnen personen met of zonder gehoorverlies terecht voor onderzoek, advies en begeleiding.

Christine Vander Sype – diabeteseducator

Ik ben Christine Vander Sype, verpleegkundige-diabeteseducator. Mensen met diabetes type 2, kunnen bij mij terecht voor educatie, opvolging en coaching binnen het voortraject en zorgtraject, tegen derdebetalersregeling. Tijdens die sessies kom je alles te weten over diabetes, leefstijladvies, behandeling, en complicaties. Samen zoeken je uit wat jou het beste kan helpen om je diabetes onder controle te krijgen of te houden.