Inge Verheyen

audiologe

Korte voorstelling

Ik ben Verheyen Inge, sinds september 2006 ben ik aan de slag als prothetisch audioloog.
Bij ’t Oorhuis kunnen personen met of zonder gehoorverlies terecht voor onderzoek, advies en begeleiding.

 

Praktisch

Aanpak

Hoort u minder goed? Dan kan u bij mij terecht voor een gratis hoortest ( zonder medisch doel)
Heeft u reeds een gehoorverlies en wilt u daar een oplossing voor, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met een voorschrift van een neus-, keel- en oorarts kan een vrijblijvende proef met hoortoestellen gestart worden. Wij bekijken samen wat het best bij u past. Bij ’ t Oorhuis hebben een groot aanbod hoortoestellen, zodat iedereen op een gepaste manier kan geholpen worden naargelang de persoonlijke behoeften, het gehoorverlies en de financiële mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht voor allerhande hulpmiddelen voor personen met een slechthorendheid of doofheid. Deze maken het horen met of zonder hoortoestellen gemakkelijker. Flits- en trilwekkers, telefoons met extra versterking voor personen met een slechthorendheid, systemen om gemakkelijker naar de radio en televisie te luisteren en communicatie- en waarschuwingssystemen zijn een greep uit het gamma hulpmiddelen dat we aanbieden.

Voor personen die hun gehoor willen beschermen en op die manier de kans op gehoorverlies en oorsuizen willen verkleinen, hebben wij zowel standaard als op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor verschillende doelgroepen zijn er specifieke oordoppen op de markt (bezoekers van concerten, fuiven en café’s, motorrijders, doe-het-zelvers, partners van snurkers, jagers, zwemmers…). Voor professionele muzikanten verdelen we in-ear-monitors.

Contact

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u nog vragen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen.

Erkenningsnummer 1-6-71357-77-700