Beste patiënten,

Het is opnieuw mogelijk een online afspraak te maken. Om te vermijden dat zieke patiënten in contact komen met niet-zieke patiënten vragen we om volgende afspraken te respecteren.

Gelieve STEEDS de REDEN van de afspraak te vermelden in het online-agenda systeem (dit is enkel zichtbaar voor de artsen). Indien er geen reden vermeld staat kan de afspraak niet doorgaan.

Indien u zich ZIEK voelt of één van volgende symptomen heeft: koorts, hoesten, kortademigheid, pijn op de borst, plots smaak- of geurverlies, spierpijnen, vermoeidheid, neusloop of hoofdpijn maakt u GEEN online afspraak maar neemt u éérst TELEFONISCH contact op (ook al vermoedt u zelf een andere oorzaak dan covid-19). Zo kunnen wij beslissen of u naar onze praktijk dan wel naar de triagepost dient te komen én kunnen we de agenda organiseren zodat u niet in contact komt met niet-zieke patiënten. 

Keert u terug uit vakantie uit een oranje of rode zone neem dan steeds telefonisch contact met ons op voor verder advies. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 12u tot 12u30.

Wij proberen het aantal patiënten in de wachtzaal steeds te beperken. Gelieve voor het betreden van de wachtzaal het mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten met de alcoholgel aan het secretariaat. De praktijkruimtes worden ontsmet tussen 2 patiënten door.

Alvast bedankt voor het naleven van deze maatregelen.

Team Het Spoor